Vi tilbyder både leasing til private og erhverv.

Hos Vordingborg Autohandel A/S har vi ofte biler på lager, der er velegnede til leasing.

Du er velkommen til at kontakte os, så vi i fællesskab kan finde det leasing-koncept der er mest fordelagtigt for dig. 

Vi kan tilbyde følgende typer leasing:

Privat leasing af brugt bil

Privatleasing kan være en fordel for dig, som kan forud se sit behov for biltype og sit km forbrug nogle år frem. Du får et overskueligt bilbudget, da du betaler en fast månedlig leasingydelse. Udbetalingen er kontra et billån typisk meget lavere. En privatleasing kontrakt kan laves fra 12-36 mdr.

Flexleasing

Vi ønsker at gennemføre en så gennemskuelig handel som muligt. Derfor oplyser vi både kontantpris på bilen samt flexleasing tilbud.

Hvad er flexleasing?

 • Flexleasing er det populære udtryk for leasing med periodevis betalt registreringsafgift. Udtrykket dækker over det, at man som privatperson eller virksomhed indgår en leasingkontrakt med et leasingselskab. Leasingtager opnår brugsretten til bilen, mens leasingselskabet i hele perioden er ejer af bilen. 

Hvad er fordelene ved flexleasing?

 • Mindre finansiering. En af fordelene ved flexleasing er den mindre finansiering man som leasingtager skal forrente sammenlignet med et køb af en tilsvarende bil.
 • Lavere afskrivning / bedre gensalgsmuligheder. Det er mere simpelt at sælge en bil uden registreringsafgift efter endt leasingperiode end en tilsvarende bil med fuld dansk registreringsafgift. For det første er der langt flere mulige købere, idet man kan sælge bilen til såvel private som forhandlere i hele Europa, og for det andet vil en evt. nedsættelse af udbudsprisen virke langt kraftigere krone for krone på en bil uden afgift end for en bil med dansk afgift. Sætter man eksempelvis en bil til salg for 500.000 kr. inkl. afgift, og sætter så prisen ned med 45.000 kr. vil dette ikke have så stor effekt, som hvis man sætter den samme bil til salg for 180.000 ekskl. afgift og derefter sætter den de samme 45.000 kr. ned. Sagt med andre ord er det noget lettere at begrænse sit tab på bilen i en salgssituation uden afgift end med afgift.
 • Billigere forsikring. Vores leasingselskab har indgået samarbejde med et forsikringsselskab om gunstig forsikring. Ofte er det muligt at forsikre på langt billigere vilkår end under normale omstændigheder.

Hvornår kan flexleasing betale sig?

 • Jo dyrere bilen er, jo bedre kan flexleasing betale sig. Det betyder imidlertid ikke, at det ikke kan svare sig at flexlease billigere biler. Det vil alt sammen afhænge af den individuelle bil. Som en tommelfingerregel kan man gå ud fra, at det vil være billigere at lease end at købe en bil, hvis denne afskriver mere end 25% på en treårig periode. Dette vil være gældende for de fleste biler nyere end 5 år.

 Splitleasing/Deleleasing

 • Ved Splitleasing fordeles leasingydelserne mellem virksomheden og medarbejderen i forhold til det antal kilometer, der køres som henholdsvis privat og erhvervsmæssig kørsel. Kører du f.eks 80% erhvervskørsel og 20% privatkørsel, bliver 80% af alle bilens omkostninger faktureret til firmaet, mens 20% faktureres til dig privat. Leasingselskabet varetager alt administration i forbindelse med splitleasingen. Som kunde får du udleveret brændstofkort, og alle fakturaer på service, reparationer m.m. sendes til leasingselskabet, der herefter fordeler omkostningerne til henholdsvis privat og erhverv.

Hvad er fordelene ved Splitleasing/deleleasing?

 • Ved at opdele leasingkontrakten i to, opnår du som leasingtager to store fordele. Ingen beskatning af firmabil - da du betaler for din private kørsel, bliver du ikke beskattet af fri bil. Du bliver blot faktureret en procentdel af bilens omkostninger. Så kører du meget erhvervskørsel, er den procentvise omkostning ofte langt lavere end beskatningen, og du kan her spare mange penge i dit private budget.
 • Hvis dit kørselsforbrug lyder på f.eks 80% erhvervskørsel og 20% privatkørsel, så sparer firmaet 20% i forhold til almindelig erhvervs-leasing.
 • Så er du selvstændig og har et firma i selskabsform, kan splitleasing/deleleasing være en meget attraktiv løsning for dig og dit firma. For dit firma sparer omkostningerne til privatkørsel, samtidig med at du slipper for beskatningen. 
 • Skat kræver dog en korrekt registrering af de kørte kilometer, hvilket løses ved hjælp af en elektronisk kørebog.

Erhvervsleasing

 • Vi tilbyder erhvervsleasing af personbiler og varebiler, med høj gennemsigtighed og solid rådgivning, derved sikrer vi dig og dine medarbejdere tryghed og et godt grundlag for at træffe de helt rigtige beslutninger. Når du leaser din vognpark, så begrænser du kapital-bindingen og bedre derved likviditen i din virksomhed. Du kan trække leasingafgiften fra i dit driftsregnskab og momsen kasn afløftes. Du kan vælge mellem flere fordelagtige leasingmodeller, og vi sætter dig grundigt ind i vilkårene og rådgiver dig gerne om den model der passer bedst til din virksomheds økonomi og jeres brug af bilen.

  

Nyhed
Audi

Audi TT

TFSi Roadster quattro S-tr.
Audi TT TFSi Roadster quattro S-tr.